Tunne olosi mahdollisimman mukavaksi kotona käyttämällä 5 loistavaa vinkkiä

Meillä kaikilla voi olla omia ajatuksia elämän merkityksestä, mutta uskon, että kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että tunne aina mukavimmaksi kuin mahdollista on yhtä hyvä arvaus kuin mikään muu. Jos haluat soveltaa tätä kotiisi, aiomme tarkastella joitain asioita, joita kuka tahansa voi tehdä, jotta kodistaan ​​tulisi rentouttavampi paikka.

Maalaa seinät

Mitä mieltä olisit maalaamalla makuuhuoneesi seinät eri väreillä. Tarkemmin sanottuna puhun sinisestä väristä. Syy kysyn, koska he ovat tehneet tutkimuksia tuhansien ihmisten kanssa ja on todisteita siitä, että ne, joilla on siniset makuuhuoneen seinät, nukkuvat paremmin yöllä. He nukkuvat pidempään ja ovat rennompia, joten he heräävät tuoreemmiksi aamulla. Jos vihaat sinistä väriä, sinun on tietysti jätettävä huomioimatta tämä ehdotus.

Pidä paljon huonekasveja

Jos olet koskaan kävellyt kasvitieteellisen puutarhan läpi, tiedät kuinka maaginen se on ja on helppo tulla rennommaksi kuin koskaan ennen. Et voi koskaan luoda samanlaista asiaa kotisi sisällä, mutta älä anna sen estää sinua ostamasta mahdollisimman monta huonekasveja. He ovat erittäin kutsuvia ja tunnet olosi hyväksi katsellessasi ympärillesi ja tuijottaen sinua kasvoihin. Ne parantavat myös ilmanlaatua kodissasi, ja luulen, että voisit sanoa, että se lisää myös mukavuutesi tasoa.

Räjäytä musiikkiasi

Erilaiset musiikit vaikuttavat aivoihisi tietyllä tavalla. Tanssimusiikki ei saa sinut tuntemaan olosi rennoksi, mutta sen sijaan haluat aloittaa hyppäämisen kädet ilmassa. Klassinen musiikki on erilaista, ja sen on osoitettu auttavan sinua rentoutumaan. En tiedä, nautitko sen kuuntelusta, mutta ehkä sinun pitäisi kokeilla sitä, koska se auttaa vähentämään stressiäsi ja se voi myös alentaa sykettä ja verenpainetta.

Päästä eroon sotkusta

Omistat aivan liian monta omaisuutta ja sinun on päästävä niistä eroon. Se saattaa kuulostaa vahvalta lausunnolta, mutta se on totta ja olisit yllättynyt siitä, kuinka vapaa sinusta tuntuu, kun olet päässyt eroon kaikesta kodin sotkusta. Se ei ole vain paikan siistimistä, koska tunnet myös painosi mielestäsi, kun tiedät, että sinulla ei ole niin paljon vastuuta niin monesta omaisuudesta. Vähemmän rikkoutuvia asioita, vähemmän rahaa niiden korjaamiseksi ja enemmän tilaa liikkua.

Pidä ilmanvaihto päällä

Jos pidät ilmastointia 24 tuntia päivässä, päädyt valtaviin energialaskuihin, mutta se, että sinulla on sellainen kotonasi, ei tarkoita, että se on kytkettävä päälle koko ajan. Älä pelkää pyörittää sitä, kun tunnet olosi epämukavaksi, koska ei ole syytä jättää sitä pois päältä, koska se saattaa maksaa vain muutaman dollarin, jos pidät sitä päällä pari tuntia. Varmista, että sitä huolletaan säännöllisesti, koska kun ne ovat tehokkaampia, he eivät tarvitse niin paljon energiaa juoksemiseen.