3 tarvittavaa tarviketta saadaksesi ammattimaisen ilmeen kunnostetuille puuhuonekaluillesi

Harkitse vanhojen puuhuonekalujen korvaamista sen sijaan, että luodaan täysin erilainen tyyli edullisemmalla budjetilla. Puu ei mene koskaan tyylistä, mutta kunnostaminen ei ole aloittelijapeli. Keskustele ammattilaisen kanssa, jos yrität tätä ensimmäistä kertaa. Seuraavat vinkit auttavat sinua ymmärtämään projektissa tarvitsemasi tarvikkeet.
Hiontatarvikkeet
Jos puukalusteisiin tarttuu vanha lakka, maali tai lakka, kunnostaminen on parhaimmillaan nuhjuista. On tärkeää, että tasainen ja pitkäkestoinen viimeistely alkaa oikealta jalalta. Hiontatarvikkeet sisältävät eri hiomapaperit ja sähköisen hiomakoneen ammattimaiseen viimeistelyyn. Hiomapaperia voidaan käyttää manuaalisesti kaavamaan pois lakan ja lakan kerrokset puusta.
Käytä ylempiin kerroksiin hienompaa hiekkapaperia ja karkeampi karkeus tulisi käyttää lähellä puukerroksen jyvää. Sähköhiomakone on välttämätön suurille tai hankalaan kulmaan kiinnitetyille pinnoille, mikä voi vaikeuttaa manuaalista hiomista. Suuret kirjahyllyt, hyllyt, keittiön yläkaapit tai suuret pöydät ovat joitain tällaisia ​​alueita.
Pohjustus
Kaksi tai kolme kerrosta ohutta pohjamaalia tasaisella pinnalla maalaamatonta puuta ovat perusvaihe, joka voi hämmästyttää sinua kunnostustöiden kestävyydellä. Oikean pohjamaalin käyttö valmistelee pinnan niin, että maali tarttuu paremmin ja todellinen väri heijastuu. Käytä harmaasävyistä pohjamaalia tummempaan maaliin ja valkoista pohjamaalia, kun lopullinen maali on vaaleampi.
Viimeistely tarvikkeet
Lopullinen viimeistely riippuu käyttämäsi maalin laadusta. Varmista, että värisävy on sopiva pinnan käytön ja sijainnin mukaan. Käytä oikeaa pohjamaalia värisävyn mukaan. Levitä vähintään 2 ohutta maalikerrosta pohjamaalatulle pinnalle. Lopuksi tiivistä pinta lakkakerroksella.