Top 5 vinkkiä säästää hääpuvustasi

Näinä vaikeina taloudellisina aikoina jotkut morsiamet haluavat halvempia tapoja pitää unelmahäät. Koska hääpuvut voivat olla erittäin kalliita, katsokaamme muutamia tapoja, joilla voit säästää niissä tarvitsematta tinkiä niin paljon unelmapuvustasi.
Osta käytettyjä hääpukuja
Tämä ei ehkä kuulosta liian siistiltä, ​​mutta kuvittele säästäväsi jopa 90% hääpukuasi! Useita hääpukuja ei käytetä useammin kuin kerran, joten ne ovat todennäköisesti vielä uusia, mutta jos sinulla on epäilyksiä, voit ottaa yhteyttä hääpukujen siivoojiin, jotka tekevät siitä näyttävän uudelta.
Vuokraa mekko
Miksi ostaa jotain, jota käytät vain kerran elämässäsi. Pidä avoin mieli. Vuokraa se, pidä upeat häät ja palauta ne.
Lainaa mekko
On suuri mahdollisuus, että ystäväsi jo jo pidät mekosta, josta pidät. Voit lainata ja muokata sitä. Jos pelkäät, että piireissäsi olevat ihmiset huomaavat toiston, voit pyytää ystävää lainaan sinulle heidän ystävältään.
Anna mekko tehdä
Tämä on itse asiassa hyvä tapa saada juuri sellainen mekko kuin haluat. Voit antaa paikallisen räätälisi tehdä jotain mukautettua sinulle joko kopioimalla hyvän suunnittelijan tai yhdistämällä erilaisia ​​malleja, jotka näit erilaisissa mekoissa. Hinnat eivät ehkä ole kovin alhaiset, mutta silti voittaa suunnittelijalta ostamisen.
Hae verkosta
Useat myymälät voivat saada suunnittelijapukuja samalta toimittajalta, mutta asettaa eri varastomarginaaleja. Voit tehdä laajan haun verkossa eri kaupoista, joilla on sama puku kuin haluat, ja löytää edullisimman hinnan. Saatat joutua kulkemaan jonkin matkan saadaksesi sen, mutta moninkertaiset kuljetuskustannukset ja halvempi mekko voittavat silti kalliimman mekon kustannukset. Mikään ei myöskään voi voittaa lempimekkoasi!