Parhaat varmuuskopiointivaihtoehdot digitaalisten katastrofien välttämiseksi

Yksi tuhoisimmista asioista, joita meille voi tapahtua tekniikkaa käytettäessä, on, että tietomme katoavat. Kiintolevyn korruptoituminen, puhelimen katoaminen tai varastaminen tai tiedoston korvaaminen voi johtaa vuosien työhön tai henkilökohtaisiin ja tunteellisiin muistoihin, jotka katoavat sekunnin murto-osassa, eikä niitä enää koskaan löydy. Joskus kiintolevyn tietojen palauttaminen voi auttaa, mutta se ei todellakaan ole riski, jonka haluat ottaa …
Siksi on niin tärkeää, että varmuuskopioit tietosi aina mennessäsi, ettet tule tyytymättömäksi.
Ja tietojesi varmuuskopioinnissa on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja – joista monilla on useita etuja sen lisäksi, että ne suojaavat tietojasi. Lue lisää parhaista.
SD-kortti tai muistikynä
SD-kortin tai muistikynän käyttäminen on sekä helppo että nopea varmuuskopiointitapa, joka on nopeaa ja helppoa käyttää ja joka on myös erittäin halpaa. Verrattuna pilvitallennuslaitteen tai ulkoisen kiintolevyn käyttöön, se maksaa murto-osan summasta ja tekee varmuuskopioinnista yksinkertaisen tiedoston vetämisen kyseiseen kansioon. Lisäbonuksena on myös se, että nämä ovat molemmat hyvin pieniä laitteita, ja se tarkoittaa, että voit helposti tallentaa niihin tiedot, liputtaa ne taskuusi ja viedä ne sitten tielle. Ne sopivat erinomaisesti tietojen vaihtamiseen tietokoneen ja puhelimen välillä tai tiedostojen näyttämiseen myös ystäville tai kollegoille. Valitettavasti ne edellyttävät myös, että muistat manuaalisesti varmuuskopioida tiedot, ja niitä on melko helppo vahingoittaa, vioittaa tai menettää.
Kannettava kiintolevy
SD-kortille tai muistikynään verrattuna kannettava kiintolevy on paljon turvallisempi tapa tallentaa tiedostoja pitkällä aikavälillä. Lisäksi näillä on yleensä useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit suojata salasanasi tietosi jne. Lopuksi, kannettavat kiintolevyt ovat myös tilaa huomattavasti suurempia – joissain tapauksissa ne tarjoavat teratavua tallennustilaa. Ainoat haittapuolet ovat, että nämä laitteet eivät yleensä ole kovin kannettavia, ja että ne ovat myös edelleen alttiita vaurioille, jos heidän pitäisi esimerkiksi ravistella tai pudota.
Pilvi
Tiedostojen varmuuskopiointi pilvipalveluun on helppo tapa varmistaa, ettei mikään fyysinen vaurio tuhoa tiedostojasi – talossasi ja toimistossasi voi olla samanaikaisesti tulva ja pilvipalveluun varmuuskopioidut tiedostot olisivat silti turvallisia. Tämän avulla voit myös varmuuskopioida tiedostosi automaattisesti liikkuessasi, ja tiedostojen jakaminen ja jakaminen kollegoiden ja ystävien kanssa on helppoa ja helppoa. Jälleen on kuitenkin haittoja – kuten se, että tarvitset Internet-yhteyden päästäksesi niihin.
Muita vinkkejä!
Muista, että varmuuskopioinnilla on järkeä vain, jos pidät alkuperäistä kopiota myös kiintolevylläsi. Ja jos sinun pitäisi kadottaa molemmat kopiot, sinulla on aina mahdollisuus käyttää Hitachi-kiintolevyjen tietojen palautusta tai mitä tahansa omistamaasi kiintolevymallia. Tarjoamme näitä palveluja ja meillä on hyvät kokemukset siitä, että autamme ihmisiä saamaan takaisin kadonneet tietonsa – olemme lopullinen varmuuskopio!